Vorige
Nieuws

Dura Vermeer opent kantoor in Amersfoort

Met meer dan twintig zelfstandige werkmaatschappijen combineert Dura Vermeer een sterke regionale verankering met de kennis, kracht en middelen van een landelijk opererend bedrijf. Vanwege de toenemende groei van het aantal opdrachtgevers, projecten en medewerkers in het midden van het land opende Dura Vermeer een kantoor in Amersfoort.

De nieuwe locatie is onderdeel van Dura Vermeer Bouw Hengelo, dat verantwoordelijk is voor de regio Noord-, Oost-, en Midden-Nederland. Marieke Mentink, directeur bij Dura Vermeer Bouw Hengelo: “We geloven in lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers, daar zit onze kracht. Door vanaf het begin mee te denken kunnen we het verschil maken en Het Goede Doen.  Daarbij houden we graag korte lijnen en gaat onze voorkeur uit naar ‘live’ contactmomenten. Vandaar onze behoefte aan een werk- en ontvangstplek centraal in ons land.”

Joost Scharenborg, ontwikkelmanager bij Dura Vermeer Bouw Hengelo vult aan: “We zijn natuurlijk al heel lang actief in Midden-Nederland, maar onze positie en werkzaamheden breiden verder uit. Zo ontwikkelen en bouwen we al heel wat jaren mee aan het unieke stadsdeel Vathorst en binnenkort gaan we aan de slag met Bauhaus in Amersfoort. Binnenkort start ook realisatie van de nieuwe stadsbuurt Kop van Isselt, waar we één van de ontwikkelpartners zijn.”

Dura Vermeer Bouw Hengelo is voor Amersfoort en haar omgeving geen onbekende. Zo bouwde het bedrijf onder andere Het Eemplein met onder andere haar indrukwekkende Eemhuis, Pathé, Mediamarkt, Tuincentrum Kees Smit en ontwikkelopgaven voor verschillende woningcorporaties in de regio.

“Door het toenemende aantal projecten zoeken we regelmatig nieuwe mensen uit de omgeving die met ons mee willen groeien. Het is fijn om nieuwe medewerkers nu een werkplek te kunnen bieden in Amersfoort naast onze kantoren in Hengelo, Groningen en Zwolle.” aldus Marieke. Het nieuwe kantoor van Dura Vermeer is te vinden aan de Basicweg 14c.

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.