Vorige
Nieuws

Nieuw bedrijfspand voor maatschappelijke organisatie Baanbrekers bereikt hoogste punt

Waalwijk, 11 juli | Baanbrekers en Dura Vermeer Bouw Zuid vierden op 11 juli samen met alle betrokken partners het hoogste punt van het nieuwe bedrijfspand voor Baanbrekers, aan de Zanddonkweg in Waalwijk. Alle genodigden waren welkom om alvast een blik te werpen op de nieuwe thuisbasis voor de maatschappelijke organisatie. In het nieuwe gebouw staan inspiratie, comfort en duurzaamheid centraal.

Traktatie

Om het bouwteam en de betrokken medewerkers in het zonnetje te zetten, werden er verse hamburgers gebakken en koele (alcoholvrije) drankjes uitgedeeld.

Rondleidingen

De aanwezigen konden als primeur deelnemen aan de eerste rondgangen door het gebouw.

Een prettige, passende werkomgeving
Het nieuwe pand voor Baanbrekers wordt een duurzaam, groen en energieneutraal gebouw. Een prettige en passende werkomgeving voor alle medewerkers van de organisatie.

“We kijken er enorm naar uit om met al onze medewerkers volgend jaar rond de zomer ons nieuwe pand te betrekken. Met z’n allen onder één dak. De indeling en sfeer van het pand maken dat iedereen er niet alleen prettig zijn werk kan doen, maar stimuleren ook de verbinding en creativiteit van onze medewerkers”, aldus Ad van Oudheusden, directeur van Baanbrekers.

Marcel Mutsaers, bedrijfsleider Dura Vermeer Bouw Zuid: “Als bouwbedrijf nemen wij onze verantwoordelijkheid in het versterken van de samenleving. Daarom pakken we graag een project op zoals deze, voor Baanbrekers. In het ontwerp hebben we rekening gehouden met de diversiteit aan gebruikers. Daarnaast bepalen we op basis van onze ervaring, in gesprek met de gebruikers welke afwerkingen het beste aansluiten bij hun wensen.”

Belangrijke mijlpaal
Met het hijsen van de vlag als symbolisch moment, bereikte de nieuwbouw vandaag haar hoogste punt. Om het bouwteam en de betrokken medewerkers in het zonnetje te zetten, werden er verse hamburgers gebakken en koele (alcoholvrije) drankjes uitgedeeld. Na deze traktatie, konden de aanwezigen als primeur deelnemen aan de eerste rondgangen door het gebouw. Het was een geslaagde middag!

Planning
Het project vordert gestaag. De volledig houten constructie van het gebouw is af. De eerste kozijnen zijn gemonteerd en de dakplaten liggen al. Deze week start het bouwteam van Dura Vermeer Bouw Zuid met de afbouwfase. Voor de bouwvak wordt ook gestart met de dekvloeren en metal studwanden. Zoals de planning er nu uitziet, wordt het gebouw in april 2025 opgeleverd.

 

Het bouwteam in het zonnetje

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.