Vorige
Nieuws

Onze Net Zero Hero’s in beeld

Bij Dura Vermeer werken wij dagelijks aan een groenere, betere en duurzame toekomst. We hebben een duidelijk doel voor ogen: een halvering van de CO2-uitstoot in 2030 en zelfs nul CO2-uitstoot in 2050. Dit kan niet zonder de inzet van onze collega’s. 

Duurzame innovaties ontstaan niet vanzelf. Gedreven individuen, teams en organisaties zetten hiervoor alles op alles. De weg naar duurzame vernieuwingen is niet makkelijk, maar intrinsieke motivatie en oprechte passie brengen ons verder. Dit is wat wij willen laten zien in onze nieuwe videoreeks Net Zero Hero’s. 
 
Het verhaal achter de innovatie mag worden verteld. De strijd vooraf, de wrijving onderweg en zeker ook het mooie eindresultaat. Om van elkaar te leren en hopelijk ook te inspireren, want samen gaan we Op naar Net Zero! 

‘Als iemand tegen mij zegt; ‘dat kan niet, dat is onmogelijk’, dan krijg ik extra de drang om te bewijzen dat het wél kan’. 

In deze allereerste aflevering staat de samenwerking bij de realisatie van een uniek laadstation voor elektrisch groot materieel centraal. Anne Koudstaal, innovatiemanager bij Dura Vermeer, stond aan de wieg van deze innovatie. Hij ging samen met onze partners Van Oord, Ploegam en Betuwewind de uitdaging aan, met een resultaat om trots op te zijn. 

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.