Vorige
Nieuws

Provincie Zeeland en Dura Vermeer bundelen krachten voor duurzaam asfaltonderhoud

Provincie Zeeland en Dura Vermeer bundelen krachten voor duurzaam asfaltonderhoud

Dura Vermeer en de Provincie Zeeland slaan de handen ineen voor het meerjarig asfaltonderhoud van provinciale wegen en fietspaden. De Provincie gunt na aanbesteding al het planmatig onderhoud aan haar asfaltverhardingen aan Dura Vermeer tot eind 2027.  Dit project draait om samenwerking met focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaamheid en innovatie

Een belangrijk aspect van deze samenwerking is de gezamenlijke duurzaamheidsambitie. Er wordt gestreefd naar het gebruik van innovatieve en duurzame asfaltoplossingen. Daarnaast introduceert Dura Vermeer een datagedreven aanpak door middel van haar Operations Room, waar data vanuit de productie en verwerking worden ingezet om de kwaliteit en efficiëntie van het onderhoud continu te monitoren en verbeteren. 

Toekomstbestendig onderhoud

Met deze gezamenlijke inspanning zetten Dura Vermeer en de Provincie Zeeland een belangrijke stap richting toekomstbestendig onderhoud van de Zeeuwse infrastructuur. Op de foto bekrachtigen Mike Borst en Fransie van de Tonnekreek - Suijkerbuijk van Dura Vermeer en Ferry Chervet en Martijn Hoosemans van de Provincie de samenwerking. 

1
4
Lees meer van Dura Vermeer Infra Assetmanagement Bekijk werkmaatschappij
Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Zuid West Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!