Vorige
Nieuws

Samen met TMZ gaven we symbolisch het startsein voor bouw van Het Meulenbelt in Almelo!

Op vrijdag 23 april werd met het onthullen van het bouwbord van Het Meulenbelt symbolisch het startsein gegeven voor de vernieuwing van de woonzorglocatie van TriviumMeulenbeltZorg in Almelo. Het bouwbord werd onthuld door een bewoner die al 25 jaar in Het Meulenbelt woont. De bewoner onthulde het bord samen met een medewerker die nauw betrokken is bij de werkzaamheden rondom de sloop en nieuwbouw.

In februari werd het bouwcontract ondertekend door TMZ, Dura Vermeer Bouw Hengelo en Hoppenbrouwers Techniek Almelo. Achter de schermen werd daarna gewerkt aan de voorbereiding van de bouw, die nu echt van start gaat.

Mark Kranenbarg, hoofd vastgoed bij TMZ vertelt: “We zijn al gestart met het boren van de bronnen voor de koude- en warmteopslag. We gaan nu aan de slag met het boren van de fundatie voor de eerste fase van de bouw, namelijk de nieuwe ‘vleugel’ tussen twee bestaande afdelingen.” Binnen de locatie kunnen deze eerste stappen rekenen op veel enthousiasme. Coleta Brok, leidinggevende bij Het Meulenbelt vertelt: “Vanaf nu worden de contouren van deze nieuwe vleugel steeds meer zichtbaar. We vinden het spannend, maar kijken er ook enorm naar uit.” Het is de verwachting dat het hoogste punt van de eerste fase (de nieuwe vleugel) rond de bouwvak wordt bereikt.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!