Vorige
Nieuws

Dura Vermeer is genomineerd voor de Cobouw Awards 2024

Dura Vermeer is genomineerd voor de Cobouw Awards 2024! En dat niet eenmaal, maar vijf keer! Vol trots kondigen we aan dat verschillende collega's en projecten van Dura Vermeer zijn genomineerd voor de Cobouw Awards 2024. Deze awards stimuleren vooruitgang in de bouwsector en dragen bij aan een duurzame toekomst. We zijn enorm trots op deze nominaties en willen iedereen feliciteren en bedanken voor hun inzet en innovatiekracht. Op naar de uitreiking!

De jury maakt binnenkort de finalisten bekend. Op 26 november worden de winnaars onthuld tijdens de prijsuitreiking in het AFAS-theater in Leusden. 

Hier zijn onze genomineerden in hun categorie: 

Bouwvrouw van het jaar:  

Rosalie van Dijk – projectmanager Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten 

Rosalie is eindverantwoordelijk voor de bouwcombinatie Savera IJsselbruggen, bestaande uit Dura Vermeer en Hollandia.  

Nicolle Terlouw – directeur Vastgoedontwikkeling Dura Vermeer Bouw Zuid West 

Binnen Dura Vermeer Bouw Zuid West stuurt Nicolle actief op diversiteit. Sinds dag één is zij lid van het EVA-vrouwennetwerk binnen Dura Vermeer en coach voor meerdere vrouwelijke collega’s. 

Digitalisering: 

Deelplatform voor emissieloos bouwen 

Stichting Emission-0 heeft als doel emissievrij bouwen in Nederland te versnellen. Dit doen we middels een digital deelplatform waarmee emissieloos bouw-, transportmaterieel en laadvoorzieningen uit heel Nederland gemakkelijk gehuurd en geboekt kunnen worden. Op deze manier voorkomen we stilstand en maken we emissievrij werken betaalbaar en haalbaar voor iedereen. Dura Vermeer is onderdeel van dit initiatief en levert actief een bijdrage. 

Infra: 

Renovatie 1e Heinenoordtunnel 

Een Digital Twin voor de bediening, besturing en bewaking van de Heinenoordtunnel in opdracht van de Bouwcombinatie Savera III. Voor dit project wordt samengewerkt met Rijkswaterstaat, Provincie Zuid-Holland, omliggende gemeenten en het Waterschap Hollandse Delta.  

Innovatie: 

Asphalt Recycling train (ART) 

De Asphalt Recycling Train (ART) van Dura Vermeer, UMS- ART-e is een modulaire set machines dat oud asfalt volledig in situ hergebruikt. Met infrarood-heaters verwarmt en woelt het de asfaltlaag los, verbetert het mengsel (verjonging- en bindmiddelen), mengt en verspreidt het mengsel, en verdicht het met walsen. Hierdoor kunnen asfaltdeklagen duurzaam worden vernieuwd. 

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!